Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celozrnný koláč s dýní a špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 855 kJ /
2 833 kcal
Bílkoviny110,28 g
– z toho živočišné bílkoviny71,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,72 g
Tuky169,93 g
– nasycené94,80 g
– nenasycené61,25 g
–– mononenasycené52,13 g
–– polynenasycené9,11 g
––– omega 31,76 g
Vláknina38,26 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 2,41 g
Sůl6,21 g
Sacharidy199,29 g
– cukry33,57 g
––– laktóza14,29 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
220 g 220 g celozrnné hladké mouky Mouka pšeničná celozrnná hladká 220 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 1 cibule akrájená na půlkolečka Cibule čerstvá 70 g
1 1 polévková lžíce olivového oleje Olej olivový
2 stroužky 2 stroužky česneku nasekané najemno nebo nastrouhané Česnek čerstvý 14 g
350 g 350 g špenátu Špenát čerstvý 350 g
300 g 300 g dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá 300 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
400 g 400 g ricotty Ricotta 400 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.