Nutriční hodnoty (Celozrnný koláč s dýní a špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 855 kJ / 2 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 71,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,72 g |
Tuky | 169,93 g |
– nasycené | 94,80 g |
– nenasycené | 61,25 g |
–– mononenasycené | 52,13 g |
–– polynenasycené | 9,11 g |
––– omega 3 | 1,76 g |
Vláknina | 38,26 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,21 g |
Sacharidy | 199,29 g |
– cukry | 33,57 g |
––– laktóza | 14,29 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
220 g 220 g celozrnné hladké mouky | Mouka pšeničná celozrnná hladká | 220 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 1 cibule akrájená na půlkolečka | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
2 stroužky 2 stroužky česneku nasekané najemno nebo nastrouhané | Česnek čerstvý | 14 g |
350 g 350 g špenátu | Špenát čerstvý | 350 g |
300 g 300 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
400 g 400 g ricotty | Ricotta | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
tymián | Tymián sušený |