Nutriční hodnoty (Dýňový bulgur s quinoou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 661 kJ / 1 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,62 g |
Tuky | 15,69 g |
– nasycené | 6,45 g |
– nenasycené | 6,20 g |
–– mononenasycené | 3,42 g |
–– polynenasycené | 2,78 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 43,50 g |
Cholesterol | 12 mg |
Sodík | 282 mg |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 184,60 g |
– cukry | 23,40 g |
––– laktóza | 0,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g bulguru | Pšeničný bulgur | 150 g |
60 g 60 g quinoy | Quinoa | 60 g |
400 g 400 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
120 g 120 g cukety | Cuketa čerstvá | 120 g |
1 1 cibule (šalotka) | Cibule čerstvá | 70 g |
olivový olej | Olej olivový | |
tymián | Tymián sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
20 g 20 g parmezánu | Parmezán | 20 g |