Nutriční hodnoty (Celozrnné řepné placky s uzeným pstruhem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 552 kJ / 1 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,46 g |
Tuky | 24,24 g |
– nasycené | 5,49 g |
– nenasycené | 14,53 g |
–– mononenasycené | 5,73 g |
–– polynenasycené | 8,80 g |
––– omega 3 | 0,66 g |
Vláknina | 9,84 g |
Cholesterol | 146 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 201,64 g |
– cukry | 24,36 g |
––– laktóza | 2,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g uvařené oloupané červené řepy | Červená řepa čerstvá | 120 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
260 g 260 g hladké celozrnné (špaldové) mouky + na podsypání | Mouka pšeničná hladká | 260 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
olivový olej na potření | Olej olivový | |
200 g 200 g uzeného pstruha (nebo jiné uzené ryby) | Pstruh | 200 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce hustého bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
nastrouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
hrst hrst čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |