Nutriční hodnoty (Tuňák s bylinkovo-citronovým olejem a teplým bramborovým salátem s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 333 kJ / 319 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 0,98 g |
– nasycené | 0,28 g |
– nenasycené | 0,50 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 0,26 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 78 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 61,40 g |
– cukry | 6,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 steak z tuňáka – cca 200g | Tuňák filet | |
3 3 větší snítky tymiánu | Tymián sušený | |
1 1 menší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 1 polévková lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | |
2 2 čajové lžičky čerstvé citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
Bramborovo fenyklový salát | Salát hlávkový čerstvý | |
200 g 200 g malých brambor | Brambor zimní | 200 g |
100 g 100 g fenyklu | Fenykl hlíza | 100 g |
1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
vločková sůl | Sůl mořská |