Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tuňák s bylinkovo-citronovým olejem a teplým bramborovým salátem s fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 333 kJ /
319 kcal
Bílkoviny10,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky0,98 g
– nasycené0,28 g
– nenasycené0,50 g
–– mononenasycené0,24 g
–– polynenasycené0,26 g
––– omega 30,02 g
Vláknina18,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 78 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy61,40 g
– cukry6,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 steak z tuňáka – cca 200g Tuňák filet
3 3 větší snítky tymiánu Tymián sušený
1 1 menší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 1 polévková lžíce olivového oleje extra virgin Olej olivový
2 2 čajové lžičky čerstvé citronové šťávy Šťáva z citrónu
Bramborovo fenyklový salát Salát hlávkový čerstvý
200 g 200 g malých brambor Brambor zimní 200 g
100 g 100 g fenyklu Fenykl hlíza 100 g
1 1 polévková lžíce olivového oleje Olej olivový
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
vločková sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.