Nutriční hodnoty (Lokše s povidly a mákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 201 kJ / 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,20 g |
Tuky | 16,86 g |
– nasycené | 1,40 g |
– nenasycené | 12,40 g |
–– mononenasycené | 2,80 g |
–– polynenasycené | 9,60 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 11,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 417 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 75,52 g |
– cukry | 28,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
260 g 260 g brambor (asi 3 střední) | Brambor zimní | 260 g |
hladká mouka podle potřeby | Mouka pšeničná hladká | |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
máslo na potření | Máslo kravské | |
40 g 40 g máku | Mák modrý | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
povidla na potření | Povidla |