Nutriční hodnoty (Celozrnné košíčky s ricottovou náplní s jablky a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 363 kJ / 1 521 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,29 g |
Tuky | 68,48 g |
– nasycené | 30,82 g |
– nenasycené | 31,56 g |
–– mononenasycené | 14,96 g |
–– polynenasycené | 16,59 g |
––– omega 3 | 2,97 g |
Vláknina | 25,80 g |
Cholesterol | 177 mg |
Sodík | 140 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 176,68 g |
– cukry | 56,72 g |
––– laktóza | 8,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 g 160 g hladké celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 160 g |
½ čajové l žičky žičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
20 g 20 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 20 g |
½ rozšlehaného vejce | Vejce slepičí | |
35 g 35 g másla | Máslo kravské | 35 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
170 g 170 g ricotty | Ricotta | 170 g |
30 g 30 g umletých ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
½ vejce | Vejce slepičí | |
30 g 30 g medu | Med nepasterovaný | 30 g |
malá jablka | Jablko čerstvé | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |