Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí kuličky s rukolovým salátem s granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 000 kJ /
239 kcal
Bílkoviny31,07 g
– z toho živočišné bílkoviny30,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,47 g
Tuky11,41 g
– nasycené1,62 g
– nenasycené9,61 g
–– mononenasycené8,02 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,18 g
Vláknina1,00 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 119 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy2,52 g
– cukry1,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g tresky bez kůže a bez kostí Treska filet 170 g
1 1 drobná jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce nasekané petržele Petržel kořenová čerstvá 15 g
vejce na obalení Vejce slepičí
1 1 vrchovatá lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná
1 1 vrchovatá lžíce sezamových semínek Sezam loupaný
dvě hrsti hrsti rukoly Rukola čerstvá
2 2 stébla koriandru Koriandr semena
2 lžíce 2 lžíce uvařeného bulguru (20g suchého) Pšeničný bulgur
1 lžíce 1 lžíce semínek granátového jablka Granátové jablko jádra čerstvá
Pár plátků plátků salátové okurky Okurka salátová čerstvá
2 lžičky 2 lžičky limetové šťávy Šťáva z limetky 10 ml
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.