Nutriční hodnoty (Vanilková jogurtová buchta s jahodovou marmeládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 703 kJ / 4 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 73,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,31 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
Tuky | 208,05 g |
– nasycené | 18,89 g |
– nenasycené | 177,13 g |
–– mononenasycené | 122,65 g |
–– polynenasycené | 54,48 g |
––– omega 3 | 15,93 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 248 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,44 g |
Sacharidy | 627,88 g |
– cukry | 287,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks vejce | Vejce slepičí | 63 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
vanilkové aroma | Aroma vanilkové | |
vanilkový jogurt | Jogurt kravský ovocný 1,5% | |
špetka špetka sody | Jedlá soda |