Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy a jablka s křenovohořčičnou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 295 kJ /
309 kcal
Bílkoviny10,58 g
– z toho živočišné bílkoviny9,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,20 g
Tuky25,62 g
– nasycené5,34 g
– nenasycené17,59 g
–– mononenasycené14,38 g
–– polynenasycené3,22 g
––– omega 30,36 g
Vláknina1,14 g
Cholesterol 268 mg
Sodík 355 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy8,57 g
– cukry1,79 g
––– laktóza0,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 střední bulvy červené řepy (vařené nebo pečené) Červená řepa čerstvá
2 2 menší červená jablka se slupkou Jablko čerstvé
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce hrubozrné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce strouhaného křenu (třeba i naloženého) Křen čerstvý 15 g
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
1 1 vejce vařené natvrdo Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.