Nutriční hodnoty (Karamelové točené špičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 728 kJ / 3 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 182,65 g |
– nasycené | 110,42 g |
– nenasycené | 65,58 g |
–– mononenasycené | 57,20 g |
–– polynenasycené | 8,38 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 421,29 g |
– cukry | 216,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
200 g 200 g Lando (máslo) | ||
2 ks 2 ks žloutek | Vaječný žloutek | 46 g |
karamelové aroma | Aroma citrónové | |
lžička lžička rumu | Rum | |
salko karamelové | Mléko kondenzované slazené | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
100 g 100 g cukr | Cukr bílý | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce horké vody | Voda | 18 ml |