Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kofty s celozrnnou plackou, jogurtovým dipem a červenou řepou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 504 kJ /
599 kcal
Bílkoviny38,43 g
– z toho živočišné bílkoviny26,49 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,94 g
Tuky9,60 g
– nasycené3,67 g
– nenasycené3,97 g
–– mononenasycené2,62 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,17 g
Vláknina22,41 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 165 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy82,39 g
– cukry11,92 g
––– laktóza1,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g mletého jehněčího masa (koupíte v Icelandu) Jehněčí kýta 120 g
1 1 malá šalotka Šalotka čerstvá
1 1 menší stroužek česneku Česnek čerstvý 70 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
snítka snítka oregana anebo ½ lžičky sušeného Oregano sušené
70 g 70 g hladké špaldové celozrnné mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 70 g
140 ml 140 ml vody Voda 140 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
50 g 50 g salátové okurky Okurka salátová čerstvá 50 g
40 g 40 g bílého hustého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 40 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
80 g 80 g uvařené červené řepy Červená řepa čerstvá 80 g
1 1 čajová lžička červeného vinného octa Ocet vinný červený
1 1 čajová lžička olivového oleje Olej olivový
špetka špetka drceného římského kmínu Římský kmín mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.