Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová polévka s masem a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie9 905 kJ /
2 367 kcal
Bílkoviny306,87 g
– z toho živočišné bílkoviny300,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,87 g
Tuky102,54 g
– nasycené50,44 g
– nenasycené41,80 g
–– mononenasycené30,63 g
–– polynenasycené11,17 g
––– omega 31,05 g
Vláknina10,86 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 904 mg
Sůl2,56 g
Sacharidy50,80 g
– cukry8,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg masitých vepřových kostí (nebo žeber) Kost vepřová 1000 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
3 lžíce 3 lžíce mražené kukuřice Kukuřice mražená 45 g
1 1 malá chilli paprička Chilli paprička čerstvá
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
celý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
polévkové nudle Nudle pšeničné
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.