Nutriční hodnoty (Katův šleh 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 443 kJ / 1 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
Tuky | 33,09 g |
– nasycené | 7,90 g |
– nenasycené | 16,93 g |
–– mononenasycené | 13,89 g |
–– polynenasycené | 3,04 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 8,32 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 684 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 32,60 g |
– cukry | 21,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 kus 1 kus chilli papriky | Chilli paprička čerstvá | |
3 3 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
pórek | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
olej | Olej řepkový |