Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Katův šleh 2)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 443 kJ /
1 301 kcal
Bílkoviny215,13 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky33,09 g
– nasycené7,90 g
– nenasycené16,93 g
–– mononenasycené13,89 g
–– polynenasycené3,04 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,32 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 684 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy32,60 g
– cukry21,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové kýty Vepřová kýta 1000 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 kus 1 kus chilli papriky Chilli paprička čerstvá
3 3 velká rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
pórek Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.