Nutriční hodnoty (Kroupová polévka z Tyrolska)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 190 kJ / 1 001 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
Tuky | 25,06 g |
– nasycené | 12,71 g |
– nenasycené | 11,02 g |
–– mononenasycené | 7,58 g |
–– polynenasycené | 3,44 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 57,10 g |
Cholesterol | 103 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 123,36 g |
– cukry | 20,16 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g krup | Kroupy ječné | 100 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru (možno i pórek) | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
80 g 80 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 80 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 hrst 1 hrst nasekané pažitky | Pažitka čerstvá |