Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupová polévka z Tyrolska)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 190 kJ /
1 001 kcal
Bílkoviny42,06 g
– z toho živočišné bílkoviny16,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,00 g
Tuky25,06 g
– nasycené12,71 g
– nenasycené11,02 g
–– mononenasycené7,58 g
–– polynenasycené3,44 g
––– omega 30,19 g
Vláknina57,10 g
Cholesterol 103 mg
Sodík 1,70 g
Sůl3,80 g
Sacharidy123,36 g
– cukry20,16 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g krup Kroupy ječné 100 g
2 řapíky 2 řapíky celeru (možno i pórek) Celer bulva čerstvá 1000 g
80 g 80 g uzeného masa Vepřová plec uzená 80 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 hrst 1 hrst nasekané pažitky Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.