Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborovo - zeleninový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 193 kJ /
1 719 kcal
Bílkoviny29,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,19 g
Tuky83,68 g
– nasycené9,89 g
– nenasycené65,84 g
–– mononenasycené22,53 g
–– polynenasycené43,30 g
––– omega 31,60 g
Vláknina36,70 g
Cholesterol 117 mg
Sodík 1,55 g
Sůl4,13 g
Sacharidy194,54 g
– cukry21,74 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vařených brambor ve slupce (varný typ A) Brambor zimní 1000 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g petržele Petržel kořenová čerstvá 100 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 menší cibule Cibule čerstvá 35 g
3 3 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
1-2 lžíce 1-2 lžíce láku z okurek Nálev z okurek 22.5 ml
2 lžíce 2 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 30 g
pepř (dle chuti) Pepř černý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
6 lžic 6 lžic majonézy Majonéza 90 g
1 lžíce 1 lžíce worcesteru (možno vynechat) Worcestrová omáčka 15 ml
cukr a ocet (dle potřeby) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.