Nutriční hodnoty (Bramborovo - zeleninový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 193 kJ / 1 719 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,19 g |
Tuky | 83,68 g |
– nasycené | 9,89 g |
– nenasycené | 65,84 g |
–– mononenasycené | 22,53 g |
–– polynenasycené | 43,30 g |
––– omega 3 | 1,60 g |
Vláknina | 36,70 g |
Cholesterol | 117 mg |
Sodík | 1,55 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 194,54 g |
– cukry | 21,74 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vařených brambor ve slupce (varný typ A) | Brambor zimní | 1000 g |
100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
100 g 100 g petržele | Petržel kořenová čerstvá | 100 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
3 3 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce láku z okurek | Nálev z okurek | 22.5 ml |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
pepř (dle chuti) | Pepř černý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
6 lžic 6 lžic majonézy | Majonéza | 90 g |
1 lžíce 1 lžíce worcesteru (možno vynechat) | Worcestrová omáčka | 15 ml |
cukr a ocet (dle potřeby) | Ocet lihový |