Nutriční hodnoty (Rukola se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 244 kJ / 775 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 61,00 g |
– nasycené | 40,18 g |
– nenasycené | 18,36 g |
–– mononenasycené | 16,11 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 8,31 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 44,38 g |
– cukry | 35,91 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení rukoly | Rukola čerstvá | 125 g |
1 1 středně velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 25 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 hrst 1 hrst strouhané mozzarelly | Mozzarella kravská |