Nutriční hodnoty (Krupicové noky s jahodovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 924 kJ / 1 655 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 42,52 g |
– nasycené | 19,74 g |
– nenasycené | 17,00 g |
–– mononenasycené | 13,20 g |
–– polynenasycené | 3,80 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 599 mg |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 252,06 g |
– cukry | 104,66 g |
––– laktóza | 24,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
200 g 200 g krupice | Krupice pšeničná hrubá | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 kg 1/2 kg jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |