Nutriční hodnoty (Pivní játrová omáčka s Hraškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 003 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 33,37 g |
– nasycené | 12,76 g |
– nenasycené | 13,96 g |
–– mononenasycené | 10,78 g |
–– polynenasycené | 3,18 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,51 g |
Sodík | 361 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 18,38 g |
– cukry | 4,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
200 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
špetka špetka himalájské soli | Sůl himalájská | |
špetka špetka kmínu | Kmín | |
špetka špetka tymiánu | Tymián sušený | |
hraška na zahuštění | Hraška | |
drcený stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
voda | Voda |