Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pivní játrová omáčka s Hraškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 003 kJ /
718 kcal
Bílkoviny85,05 g
– z toho živočišné bílkoviny84,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky33,37 g
– nasycené12,76 g
– nenasycené13,96 g
–– mononenasycené10,78 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 30,03 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 2,51 g
Sodík 361 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy18,38 g
– cukry4,28 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
 200 200 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ
špetka špetka pepře Pepř černý
špetka špetka himalájské soli Sůl himalájská
špetka špetka kmínu Kmín
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
hraška na zahuštění Hraška
drcený stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.