Nutriční hodnoty (Falešná husí játra II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 315 kJ / 1 031 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 118,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 55,24 g |
– nasycené | 14,68 g |
– nenasycené | 25,10 g |
–– mononenasycené | 19,35 g |
–– polynenasycené | 5,75 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 3,52 g |
Sodík | 753 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 14,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecí játra | Játra kuřecí | 500 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 šlehačka - 200 ml | Šlehačka 35% | |
200 ml 200 ml vepřového sádla - roztopené | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř, koření podle chuti | Pepř černý | |
sádlo na vymazání formy | Sádlo vepřové | |
strouhanka na vysypání formy | Strouhanka pšeničná |