Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kandované nebo sušené ovoce v čokoládě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie104 kJ /
25 kcal
Bílkoviny1,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky1,08 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené0,48 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,00 g
Vláknina1,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy2,04 g
– cukry0,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1-2 1-2 čokolády Figaro na Vaření (použil jsem celkem jednu celou čokoládu a asi 6 čtverečků) Čokoláda mléčná 30%
cca 4 lžičky 4 lžičky sušeného mléka (dobrovolné), případně mléko polotučné vyvařené (40ml by mělo stačit) Mléko kravské polotučné 1,5%
cca 2 lžičky 2 lžičky kakaa (dobrovolné) Kakao prášek 6 g
kandovaná pomerančová kůra přibližně ze 4 velkých pomerančů nebo jiné kandované nebo sušené ovoce. Dobré jsou sušené rozinky, brusinky nebo arašidy nesolené. Pomerančová kůra kandovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.