Nutriční hodnoty (Kandované nebo sušené ovoce v čokoládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 104 kJ / 25 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 1,08 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 0,48 g |
–– mononenasycené | 0,36 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,04 g |
– cukry | 0,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1-2 1-2 čokolády Figaro na Vaření (použil jsem celkem jednu celou čokoládu a asi 6 čtverečků) | Čokoláda mléčná 30% | |
cca 4 lžičky 4 lžičky sušeného mléka (dobrovolné), případně mléko polotučné vyvařené (40ml by mělo stačit) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
cca 2 lžičky 2 lžičky kakaa (dobrovolné) | Kakao prášek | 6 g |
kandovaná pomerančová kůra přibližně ze 4 velkých pomerančů nebo jiné kandované nebo sušené ovoce. Dobré jsou sušené rozinky, brusinky nebo arašidy nesolené. | Pomerančová kůra kandovaná |