Nutriční hodnoty (Smetanové vepřové ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 161 kJ / 1 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,60 g |
Tuky | 76,14 g |
– nasycené | 35,69 g |
– nenasycené | 31,51 g |
–– mononenasycené | 26,29 g |
–– polynenasycené | 5,22 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 6,68 g |
Cholesterol | 698 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 19,85 g |
– cukry | 12,97 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 kousek 1 kousek mrkve | Mrkev čerstvá | |
1 kousek 1 kousek cukety | Cuketa čerstvá | |
5-6 5-6 kapustiček | Kapusta růžičková čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
solamyl (nebo instantní jíška) | Bramborový škrob | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
paprika sladká | Paprika červená sušená | |
paprika pálivá | Paprika pálivá | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |