Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Smetanové vepřové ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 161 kJ /
1 234 kcal
Bílkoviny115,48 g
– z toho živočišné bílkoviny112,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,60 g
Tuky76,14 g
– nasycené35,69 g
– nenasycené31,51 g
–– mononenasycené26,29 g
–– polynenasycené5,22 g
––– omega 30,54 g
Vláknina6,68 g
Cholesterol 698 mg
Sodík 400 mg
Sůl0,81 g
Sacharidy19,85 g
– cukry12,97 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) Sádlo vepřové 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 vařené vejce Vejce slepičí 70 g
1 kousek 1 kousek mrkve Mrkev čerstvá
1 kousek 1 kousek cukety Cuketa čerstvá
5-6 5-6 kapustiček Kapusta růžičková čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
solamyl (nebo instantní jíška) Bramborový škrob
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
paprika sladká Paprika červená sušená
paprika pálivá Paprika pálivá
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.