Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z fazolek, rajčat a tofu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 605 kJ /
862 kcal
Bílkoviny17,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,69 g
Tuky36,03 g
– nasycené2,84 g
– nenasycené31,68 g
–– mononenasycené21,85 g
–– polynenasycené9,83 g
––– omega 32,78 g
Vláknina21,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy107,25 g
– cukry12,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 tofu Tofu natural
2 hrníčky 2 hrníčky vařených fazolek Fazolky čerstvé
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku vařené pohánky Pohanka loupaná 125 g
pažitka Pažitka čerstvá
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
šťáva z 1 citrónu Šťáva z citrónu
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.