Nutriční hodnoty (Salát z fazolek, rajčat a tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 605 kJ / 862 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,69 g |
Tuky | 36,03 g |
– nasycené | 2,84 g |
– nenasycené | 31,68 g |
–– mononenasycené | 21,85 g |
–– polynenasycené | 9,83 g |
––– omega 3 | 2,78 g |
Vláknina | 21,12 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 17 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 107,25 g |
– cukry | 12,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 tofu | Tofu natural | |
2 hrníčky 2 hrníčky vařených fazolek | Fazolky čerstvé | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku vařené pohánky | Pohanka loupaná | 125 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
šťáva z 1 citrónu | Šťáva z citrónu | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |