Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kyselá pekingská polévka s Jidášovým uchem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 134 kJ /
749 kcal
Bílkoviny91,06 g
– z toho živočišné bílkoviny85,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,70 g
Tuky31,71 g
– nasycené10,03 g
– nenasycené14,72 g
–– mononenasycené10,38 g
–– polynenasycené4,34 g
––– omega 30,42 g
Vláknina7,05 g
Cholesterol 638 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,22 g
Sacharidy21,33 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 l 1 l drůbeží vývar (může být z kostky) Vývar kuřecí 1000 ml
300 g 300 g vepřové kýty (kostičky) Vepřová kýta 300 g
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
1 1 mrkev (nakrájená) Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g Jidášova ucha (předem namočené ve vodě) Jidášovo ucho čerstvé 100 g
100 g 100 g hlávkového zelí (nakrájené na nudličky) Zelí bílé čerstvé 100 g
2 lžičky 2 lžičky sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 10 ml
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
špetka špetka mleté pálivé papriky Paprika pálivá
sůl Sůl mořská
pepř dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.