Nutriční hodnoty (Kyselá pekingská polévka s Jidášovým uchem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 134 kJ / 749 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,70 g |
Tuky | 31,71 g |
– nasycené | 10,03 g |
– nenasycené | 14,72 g |
–– mononenasycené | 10,38 g |
–– polynenasycené | 4,34 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 7,05 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,22 g |
Sacharidy | 21,33 g |
– cukry | 4,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l drůbeží vývar (může být z kostky) | Vývar kuřecí | 1000 ml |
300 g 300 g vepřové kýty (kostičky) | Vepřová kýta | 300 g |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 1 mrkev (nakrájená) | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g Jidášova ucha (předem namočené ve vodě) | Jidášovo ucho čerstvé | 100 g |
100 g 100 g hlávkového zelí (nakrájené na nudličky) | Zelí bílé čerstvé | 100 g |
2 lžičky 2 lžičky sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 10 ml |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř dle chuti | Pepř černý |