Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrachová kaše s rozmarýnovým krůtím stehnem pečeném na česneku a mrkvovo-česnekovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 184 kJ /
1 956 kcal
Bílkoviny127,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny127,18 g
Tuky7,85 g
– nasycené1,28 g
– nenasycené6,48 g
–– mononenasycené2,07 g
–– polynenasycené4,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina79,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy309,30 g
– cukry43,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g půleného žlutého hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 500 g
2 litry 2 litry vody Voda 2000 ml
1 1 čajová lžička himálajské soli Sůl himalájská
1 1 krůtí stehno Krůta stehno s kůží
150 ml 150 ml voda na podlití Voda 150 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 čajová lžička rozmarýnu Rozmarýn sušený
špetka špetka himálajské soli Sůl himalájská
Pyré: (z pečené mrkve a česneku) Mrkev čerstvá
1 1 větší palička česneku Česnek čerstvý 70 g
4 4 menší mrkve Mrkev čerstvá 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.