Nutriční hodnoty (Quinoa s pečenou zeleninou a pikantní zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 034 kJ / 1 920 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,28 g |
Tuky | 59,94 g |
– nasycené | 8,66 g |
– nenasycené | 50,38 g |
–– mononenasycené | 35,85 g |
–– polynenasycené | 14,53 g |
––– omega 3 | 0,97 g |
Vláknina | 84,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 270 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 240,40 g |
– cukry | 56,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek quinoi | Quinoa | 250 g |
2,5 hrnku 2,5 hrnku vody | Voda | 625 ml |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1/2 hlávky 1/2 hlávky čínského zelí (pak choi) | Zelí čínské čerstvé | 1500 g |
1/2 1/2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce balsamico | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
1 lžička 1 lžička hnědého cukru | Cukr třtinový | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého chilli | Chilli paprička sušená | 2.5 g |
listový salát k podávání | Salát listový čerstvý |