Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátovo - pórkový krém)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 828 kJ /
676 kcal
Bílkoviny14,19 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,05 g
Tuky20,40 g
– nasycené11,53 g
– nenasycené10,68 g
–– mononenasycené6,23 g
–– polynenasycené4,45 g
––– omega 30,09 g
Vláknina11,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy102,96 g
– cukry2,66 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 středně velké batáty Batáty neloupané
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari koření Kari 2.5 g
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1/2 hrnku 1/2 hrnku jáhel Jáhly 125 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
sekaná petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.