Nutriční hodnoty (Batátovo - pórkový krém)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 828 kJ / 676 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,05 g |
Tuky | 20,40 g |
– nasycené | 11,53 g |
– nenasycené | 10,68 g |
–– mononenasycené | 6,23 g |
–– polynenasycené | 4,45 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 11,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 33 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 102,96 g |
– cukry | 2,66 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 středně velké batáty | Batáty neloupané | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari koření | Kari | 2.5 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku jáhel | Jáhly | 125 g |
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1500 ml |
sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |