Nutriční hodnoty (Kuře na zimní zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 152 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
Tuky | 0,40 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,36 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,32 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
tuřín | Tuřín čerstvý | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
řepa (já použila žlutou, neobarví celé jídlo do ruda ) | Červená řepa čerstvá | |
fenykl | Fenykl hlíza | |
cibule | Cibule čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
1 PL 1 PL balsamica | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
tymián | Tymián sušený | |
naporcované kuře nebo stehna | Kuře | |
olivový olej | Olej olivový | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |