Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na zimní zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie152 kJ /
36 kcal
Bílkoviny0,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,16 g
Tuky0,40 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,36 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,32 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
tuřín Tuřín čerstvý
mrkev Mrkev čerstvá
řepa (já použila žlutou, neobarví celé jídlo do ruda ) Červená řepa čerstvá
fenykl Fenykl hlíza
cibule Cibule čerstvá
česnek Česnek čerstvý
1 PL 1 PL balsamica Ocet balsamikový bílý 20 ml
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
tymián Tymián sušený
naporcované kuře nebo stehna Kuře
olivový olej Olej olivový
kousek kousek másla Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.