Nutriční hodnoty (Hohenwartské fazole s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 10 236 kJ / 2 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 119,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 95,15 g |
Tuky | 33,90 g |
– nasycené | 8,39 g |
– nenasycené | 19,01 g |
–– mononenasycené | 13,09 g |
–– polynenasycené | 5,92 g |
––– omega 3 | 2,12 g |
Vláknina | 190,89 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 6,12 g |
Sůl | 14,33 g |
Sacharidy | 228,68 g |
– cukry | 80,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tmavých fazolí | Fazole červená ledvina | 500 g |
min 60 dkg min 60 dkg uzeného masa | Vepřová plec uzená | 600 g |
1-2 1-2 cibule (červené) | Cibule čerstvá | 105 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku a více | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1 dcl 1 dcl kečupu | Kečup sladký | 100 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
tymián | Tymián sušený | |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
10 kuliček 10 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |