Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hohenwartské fazole s uzeným)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie10 236 kJ /
2 446 kcal
Bílkoviny214,55 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny95,15 g
Tuky33,90 g
– nasycené8,39 g
– nenasycené19,01 g
–– mononenasycené13,09 g
–– polynenasycené5,92 g
––– omega 32,12 g
Vláknina190,89 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 6,12 g
Sůl14,33 g
Sacharidy228,68 g
– cukry80,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tmavých fazolí Fazole červená ledvina 500 g
min 60 dkg min 60 dkg uzeného masa Vepřová plec uzená 600 g
1-2 1-2 cibule (červené) Cibule čerstvá 105 g
4 stroužky 4 stroužky česneku a více Česnek čerstvý 28 g
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
1 dcl 1 dcl kečupu Kečup sladký 100 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.