Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený hovězí krk s bramborovo-celerovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 866 kJ /
2 836 kcal
Bílkoviny198,86 g
– z toho živočišné bílkoviny176,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,86 g
Tuky167,44 g
– nasycené73,40 g
– nenasycené37,71 g
–– mononenasycené30,73 g
–– polynenasycené6,98 g
––– omega 30,95 g
Vláknina63,65 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,20 g
Sacharidy72,50 g
– cukry41,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězího krku Hovězí krkovice 800 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
250 g 250 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel, celer) Mrkev čerstvá 250 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
200 ml 200 ml dobrého červeného vína Víno červené suché 200 ml
vývar nebo voda na podlévání Vývar hovězí
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
4 kuličky 4 kuličky nové koření Nové koření
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
pepř Pepř černý
brambory Brambor zimní
celer (v poměru 1:1) Celer bulva čerstvá
smetana Smetana kravská sladká 12%
máslo Máslo kravské
libeček čerstvý nebo sušený Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.