Nutriční hodnoty (Žraločí ploutve 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 262 kJ / 302 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 15,32 g |
– nasycené | 3,70 g |
– nenasycené | 7,08 g |
–– mononenasycené | 5,63 g |
–– polynenasycené | 1,45 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 4,27 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 379 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 21,43 g |
– cukry | 6,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová kýta | Vepřová kýta | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
kari | Kari | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky solamylu | Bramborový škrob | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky worcestru | Worcestrová omáčka | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky kečupu | Kečup sladký | 10 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |