Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čočka na divoko s karamelizovanou balsamico cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 084 kJ /
259 kcal
Bílkoviny2,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,36 g
Tuky1,34 g
– nasycené0,21 g
– nenasycené1,01 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy57,60 g
– cukry33,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
suchá hnědá čočka (po uvaření zhruba zdvojnásobí svůj objem) Čočka hnědá neloupaná
petržele Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
mrkev Mrkev čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
jalovec Jalovec sušený
1 1 oloupaná cibule rozčtvrcená Cibule čerstvá 70 g
čerstvé bylinky nebo tymián, rozmarýn, petržel Petržel nať čerstvá
ocet Ocet lihový
sůl Sůl mořská
čerstvě namletý pepř Pepř černý mletý
1 1 větší cibuli (oloupanou a pokrájenou) Cibule čerstvá 70 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
2-3 lžíce 2-3 lžíce balsamico octa Ocet balsamikový bílý 50 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
vejce Vejce slepičí
ocet Ocet lihový
vroucí vodu Voda
potravinářskou folii
kapku oleje na potření folie Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.