Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ragú z vepřového masa (na těstoviny, lasagne i jiné))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 542 kJ /
1 564 kcal
Bílkoviny105,81 g
– z toho živočišné bílkoviny100,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,43 g
Tuky89,02 g
– nasycené27,48 g
– nenasycené55,76 g
–– mononenasycené48,40 g
–– polynenasycené7,36 g
––– omega 30,27 g
Vláknina16,48 g
Cholesterol 402 mg
Sodík 494 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy51,03 g
– cukry38,50 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa Vepřová plec 500 g
150-200 ml 150-200 ml červeného vína Víno červené suché 175 ml
120 g 120 g cibule Cibule čerstvá 120 g
120 g 120 g mrkve Mrkev čerstvá 120 g
120 g 120 g celeru Celer bulva čerstvá 120 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
necelá necelá lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
200 ml 200 ml koncentrátu z rajčat (rajčatové sugo di pomodoro domácí výroby) Džus rajčatový 200 ml
100 ml 100 ml vývaru Vývar hovězí 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.