Nutriční hodnoty (Ragú z vepřového masa (na těstoviny, lasagne i jiné))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 542 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,43 g |
Tuky | 89,02 g |
– nasycené | 27,48 g |
– nenasycené | 55,76 g |
–– mononenasycené | 48,40 g |
–– polynenasycené | 7,36 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 16,48 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 51,03 g |
– cukry | 38,50 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
150-200 ml 150-200 ml červeného vína | Víno červené suché | 175 ml |
120 g 120 g cibule | Cibule čerstvá | 120 g |
120 g 120 g mrkve | Mrkev čerstvá | 120 g |
120 g 120 g celeru | Celer bulva čerstvá | 120 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
necelá necelá lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
200 ml 200 ml koncentrátu z rajčat (rajčatové sugo di pomodoro domácí výroby) | Džus rajčatový | 200 ml |
100 ml 100 ml vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |