Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třepané brambory se slaninou a pórkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 106 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny13,56 g
– z toho živočišné bílkoviny3,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky91,06 g
– nasycené45,24 g
– nenasycené44,24 g
–– mononenasycené38,08 g
–– polynenasycené6,16 g
––– omega 30,17 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 1,63 g
Sůl4,00 g
Sacharidy81,16 g
– cukry5,06 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
menší pórek Pórek čerstvý
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
sůl Sůl mořská
mletý kmín Kmín mletý
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.