Nutriční hodnoty (Třepané brambory se slaninou a pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 106 kJ / 1 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 91,06 g |
– nasycené | 45,24 g |
– nenasycené | 44,24 g |
–– mononenasycené | 38,08 g |
–– polynenasycené | 6,16 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 81,16 g |
– cukry | 5,06 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
menší pórek | Pórek čerstvý | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |