Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kerkonošské sejkory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 255 kJ /
1 734 kcal
Bílkoviny92,89 g
– z toho živočišné bílkoviny69,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,45 g
Tuky62,08 g
– nasycené14,68 g
– nenasycené28,36 g
–– mononenasycené22,46 g
–– polynenasycené5,90 g
––– omega 30,35 g
Vláknina22,90 g
Cholesterol 2,07 g
Sodík 856 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy189,50 g
– cukry11,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.