Nutriční hodnoty (Kerkonošské sejkory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 255 kJ / 1 734 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,45 g |
Tuky | 62,08 g |
– nasycené | 14,68 g |
– nenasycené | 28,36 g |
–– mononenasycené | 22,46 g |
–– polynenasycené | 5,90 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 2,07 g |
Sodík | 856 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 189,50 g |
– cukry | 11,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
8 8 vajec | Vejce slepičí | 560 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |