Nutriční hodnoty (Brynzové pirohy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 80
Energie | 9 622 kJ / 2 300 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 91,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,63 g |
Tuky | 48,83 g |
– nasycené | 23,30 g |
– nenasycené | 20,03 g |
–– mononenasycené | 12,92 g |
–– polynenasycené | 7,12 g |
––– omega 3 | 1,14 g |
Vláknina | 16,45 g |
Cholesterol | 323 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 365,73 g |
– cukry | 26,83 g |
––– laktóza | 2,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450-500 g 450-500 g hladké mouky (či polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 475 g |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
125 g 125 g brynzy | Brynza | 125 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
vegeta (podle chuti) | Kořenící směs sypká | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
slanina | Špek | |
zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% |