Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brynzové pirohy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 80

Energie9 622 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny91,14 g
– z toho živočišné bílkoviny34,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,63 g
Tuky48,83 g
– nasycené23,30 g
– nenasycené20,03 g
–– mononenasycené12,92 g
–– polynenasycené7,12 g
––– omega 31,14 g
Vláknina16,45 g
Cholesterol 323 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,13 g
Sacharidy365,73 g
– cukry26,83 g
––– laktóza2,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450-500 g 450-500 g hladké mouky (či polohrubé) Mouka pšeničná hladká 475 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
125 g 125 g brynzy Brynza 125 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
vegeta (podle chuti) Kořenící směs sypká
pažitka Pažitka čerstvá
slanina Špek
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.