Nutriční hodnoty (Mrkvovo-jablečná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 478 kJ / 2 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,66 g |
Tuky | 155,72 g |
– nasycené | 86,74 g |
– nenasycené | 59,00 g |
–– mononenasycené | 50,26 g |
–– polynenasycené | 8,74 g |
––– omega 3 | 0,73 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 268,59 g |
– cukry | 107,91 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 2 menší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
100 g 100 g rozemletých ovesných vloček | Vločky ovesné | 100 g |
100 g 100 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 100 g |
150 g 150 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce medu (podle chuti) | Med nepasterovaný | 90 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská | |
nasekané vlašské ořechy (dle chuti) | Vlašské ořechy |