Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mrkvovo-jablečná bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 478 kJ /
2 743 kcal
Bílkoviny52,75 g
– z toho živočišné bílkoviny27,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,66 g
Tuky155,72 g
– nasycené86,74 g
– nenasycené59,00 g
–– mononenasycené50,26 g
–– polynenasycené8,74 g
––– omega 30,73 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 503 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy268,59 g
– cukry107,91 g
––– laktóza1,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 menší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 2 menší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g rozemletých ovesných vloček Vločky ovesné 100 g
100 g 100 g pohankové mouky Mouka pohanková 100 g
150 g 150 g rozpuštěného másla Máslo kravské 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce medu (podle chuti) Med nepasterovaný 90 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
skořice (dle chuti) Skořice ceylonská
nasekané vlašské ořechy (dle chuti) Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.