Nutriční hodnoty (Jablkový mřížkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 868 kJ / 4 032 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,75 g |
Tuky | 175,49 g |
– nasycené | 43,58 g |
– nenasycené | 123,04 g |
–– mononenasycené | 81,10 g |
–– polynenasycené | 41,94 g |
––– omega 3 | 3,20 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 472 mg |
Sodík | 502 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 529,45 g |
– cukry | 212,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 450 g |
250 g 250 g tuku | Margarín | 250 g |
120 g 120 g práškového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku | Kypřící prášek | 6 g |
balíček balíček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička octu | Ocet lihový | 5 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
5 5 jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
1 1 žloutek na potření | Vaječný žloutek | 23 g |