Nutriční hodnoty (Sépiové tagliatelle s domácím pestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 521 kJ / 1 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,17 g |
Tuky | 84,68 g |
– nasycené | 16,56 g |
– nenasycené | 63,04 g |
–– mononenasycené | 43,55 g |
–– polynenasycené | 19,49 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 9,78 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 349 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 157,95 g |
– cukry | 5,64 g |
––– laktóza | 0,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g těstoviny Pasta Culinaria | Těstoviny pšeničné | 200 g |
50 g 50 g opražených slunečnicových semínek | Slunečnicová semínka loupaná | 50 g |
25 g 25 g nastrouhaného parmazánu + na posypání | Parmezán | 25 g |
cca 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská |