Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhelník s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 987 kJ /
2 148 kcal
Bílkoviny69,80 g
– z toho živočišné bílkoviny34,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,26 g
Tuky37,18 g
– nasycené9,34 g
– nenasycené20,05 g
–– mononenasycené11,38 g
–– polynenasycené8,68 g
––– omega 30,17 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 850 mg
Sůl1,91 g
Sacharidy367,79 g
– cukry140,61 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g jáhel (v suchém stavu) Jáhly 300 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
3 3 velké blumy (nebo jakékoliv jiné ovoce) Bluma čerstvá
1 hrst 1 hrst rozinek Rozinky 50 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
1 hrst 1 hrst nasekaných oříšků Lískový ořech
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
máslo na vymazání formy Máslo kravské
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
mletá skořice Skořice ceylonská mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.