Nutriční hodnoty (Ovesné buchtičky s červeným rybízem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 889 kJ / 3 081 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 44,35 g |
Tuky | 169,86 g |
– nasycené | 115,29 g |
– nenasycené | 38,18 g |
–– mononenasycené | 25,31 g |
–– polynenasycené | 12,88 g |
––– omega 3 | 0,51 g |
Vláknina | 45,55 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 484 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 284,12 g |
– cukry | 19,42 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek rozmixovaných ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 125 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku červeného rybízu | Rybíz červený čerstvý | |
1 kelímek 1 kelímek bílého jogurtu (150 g) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rozpuštěného kokosového oleje (nebo rostlinného) | Olej kokosový | 125 ml |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
stévie (dle chuti) | Stevie sušená | |
1 lžička 1 lžička nastrouhané citrónové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská |