Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicový koláč s kokosovo - mandlovou drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 892 kJ /
4 993 kcal
Bílkoviny101,62 g
– z toho živočišné bílkoviny8,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny92,88 g
Tuky214,57 g
– nasycené150,18 g
– nenasycené44,56 g
–– mononenasycené33,50 g
–– polynenasycené11,06 g
––– omega 30,82 g
Vláknina86,23 g
Cholesterol 415 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy621,76 g
– cukry234,20 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 zralé rozmačkané banány Banán čerstvý 270 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku třtinového cukru Cukr třtinový 125 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 375 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku kokosového oleje Olej kokosový 83.3333358168602 ml
1/2 balení 1/2 balení prášku do pečiva bez fosfátů Kypřící prášek bez fosfátů
2 lžičky 2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 10 g
1 lžička 1 lžička přírodního vanilkového aroma Aroma vanilkové 5 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru Cukr třtinový 48 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku ovesných vloček Vločky ovesné 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku nasekaných mandlí Mandle loupané
1/4 hrnku 1/4 hrnku strouhaného kokosu Kokos strouhaný 62.5 g
2 lžíce 2 lžíce špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 30 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
4 lžíce 4 lžíce přepuštěného másla Ghí 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.