Nutriční hodnoty (Bramborový salát s cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 983 kJ / 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,08 g |
Tuky | 1,08 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,65 g |
–– mononenasycené | 0,35 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 11,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 136 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 44,92 g |
– cukry | 8,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
3 3 velké uvařené mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 plechovka 1 plechovka cizrny bez nálevu (cca 240 g) | Cizrna | |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
hrst hrst nasekaných a nasucho opražených mandlí | Mandle neloupané | |
1 1 bílý řecký jogurt | Jogurt řecký 5% | |
šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 2.5 g |
snítka snítka libečku, petrželky nebo čerstvého koriandru | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |