Nutriční hodnoty (Zajíc na divoko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 084 kJ / 737 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,36 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 0,46 g |
– nenasycené | 1,14 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,86 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 27,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 129,52 g |
– cukry | 113,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 zaječí zadní běhy | Zajíc stehno | |
2 2 zaječí přední běhy | Zajíc plec | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
2 deci 2 deci červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
pár lžic pár lžic rumu | Rum | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
celý pepř | Pepř černý | |
jalovec | Jalovec sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
2 lžíce 2 lžíce povidel | Povidla | 46 g |
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |