Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zajíc na divoko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 084 kJ /
737 kcal
Bílkoviny8,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,36 g
Tuky1,67 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,14 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,86 g
––– omega 30,00 g
Vláknina27,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy129,52 g
– cukry113,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 zaječí zadní běhy Zajíc stehno
2 2 zaječí přední běhy Zajíc plec
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 menšího celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
2 deci 2 deci červeného vína Víno červené suché 200 ml
pár lžic pár lžic rumu Rum
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
celý pepř Pepř černý
jalovec Jalovec sušený
sůl Sůl mořská
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený
2 lžíce 2 lžíce povidel Povidla 46 g
3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.