Nutriční hodnoty (Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 147 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 214,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,06 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,17 g |
Tuky | 25,16 g |
– nasycené | 12,39 g |
– nenasycené | 12,52 g |
–– mononenasycené | 10,16 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 11,90 g |
Cholesterol | 490 mg |
Sodík | 561 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 33,06 g |
– cukry | 16,23 g |
––– laktóza | 0,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových líček (cca 12 ks) | Vepřová líčka | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 kořen petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
celer (stejný díl díl jako petržel) | Celer bulva čerstvá | |
naťová cibulka (dle chuti) | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 snítky 2 snítky tymiánu (sušený 1,5 KL) | Tymián sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček celého černého pepře | Pepř černý | |
0,25-0,5 l 0,25-0,5 l červeného suchého vína | Víno červené suché | 379.9999952316284 ml |
masový vývar na podlití (může být i připravený z masoxu) | Vývar masový | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |