Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 147 kJ /
1 469 kcal
Bílkoviny214,23 g
– z toho živočišné bílkoviny210,06 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,17 g
Tuky25,16 g
– nasycené12,39 g
– nenasycené12,52 g
–– mononenasycené10,16 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,12 g
Vláknina11,90 g
Cholesterol 490 mg
Sodík 561 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy33,06 g
– cukry16,23 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových líček (cca 12 ks) Vepřová líčka 1000 g
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 kořen petržele Petržel kořenová čerstvá
celer (stejný díl díl jako petržel) Celer bulva čerstvá
naťová cibulka (dle chuti) Cibulka jarní čerstvá
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 snítky 2 snítky tymiánu (sušený 1,5 KL) Tymián sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
6 kuliček 6 kuliček celého černého pepře Pepř černý
0,25-0,5 l 0,25-0,5 l červeného suchého vína Víno červené suché 379.9999952316284 ml
masový vývar na podlití (může být i připravený z masoxu) Vývar masový
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.