Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Raw kakaový pudink)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 313 kJ /
314 kcal
Bílkoviny2,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky10,20 g
– nasycené1,99 g
– nenasycené6,31 g
–– mononenasycené5,07 g
–– polynenasycené1,24 g
––– omega 30,06 g
Vláknina9,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy48,84 g
– cukry45,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g sušených datlí Datle sušené s peckou 60 g
60 g 60 g zralého avokáda Avokádo čerstvé 60 g
60 g 60 g banánu Banán čerstvý 60 g
2 2 čajové lžička kakaa (nebo karobového prášku) Kakao prášek
2 2 – 3 polévkové lžíce rýžového mléka (ovesného nebo madlového) Nápoj rýžový (komerční produkce)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.