Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 236 kJ /
3 881 kcal
Bílkoviny78,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky141,30 g
– nasycené16,60 g
– nenasycené108,25 g
–– mononenasycené77,35 g
–– polynenasycené30,90 g
––– omega 38,34 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 625 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy568,60 g
– cukry307,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 celých vajec Vejce slepičí 350 g
300 g 300 g cukru písek Cukr bílý 300 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
350 g 350 g mouky polohrubé Mouka pšeničná polohrubá 350 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
ovoce (libovolné) Jahody čerstvé
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.