Nutriční hodnoty (Bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 236 kJ / 3 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 141,30 g |
– nasycené | 16,60 g |
– nenasycené | 108,25 g |
–– mononenasycené | 77,35 g |
–– polynenasycené | 30,90 g |
––– omega 3 | 8,34 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 568,60 g |
– cukry | 307,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 celých vajec | Vejce slepičí | 350 g |
300 g 300 g cukru písek | Cukr bílý | 300 g |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
350 g 350 g mouky polohrubé | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
ovoce (libovolné) | Jahody čerstvé | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |