Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 388 kJ /
6 546 kcal
Bílkoviny116,62 g
– z toho živočišné bílkoviny83,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,75 g
Tuky437,68 g
– nasycené194,04 g
– nenasycené221,74 g
–– mononenasycené176,97 g
–– polynenasycené44,77 g
––– omega 311,58 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 1,87 g
Sodík 690 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy528,33 g
– cukry355,53 g
––– laktóza33,03 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
3 3 jahodové pudinky Puding v prášku
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
5 5 PL lžic cukru Cukr bílý
3 balíčky 3 balíčky čiré želatiny (používám želatinu v plátcích) Želatina vepřová 30 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
2 KL 2 KL jahodového aroma Aroma jahodové
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.