Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s čokoládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 27 388 kJ / 6 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 83,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,75 g |
Tuky | 437,68 g |
– nasycené | 194,04 g |
– nenasycené | 221,74 g |
–– mononenasycené | 176,97 g |
–– polynenasycené | 44,77 g |
––– omega 3 | 11,58 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 528,33 g |
– cukry | 355,53 g |
––– laktóza | 33,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
0,5 hrnku 0,5 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
0,5 hrnku 0,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
3 3 jahodové pudinky | Puding v prášku | |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
5 5 PL lžic cukru | Cukr bílý | |
3 balíčky 3 balíčky čiré želatiny (používám želatinu v plátcích) | Želatina vepřová | 30 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 KL 2 KL jahodového aroma | Aroma jahodové | |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |