Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
Tuky | 42,00 g |
– nasycené | 20,50 g |
– nenasycené | 21,00 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,80 g |
Sacharidy | 18,35 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřová panenka | Vepřová panenka | |
pepřové koření | Pepř barevný mletý | |
fazolky | Fazolky čerstvé | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 lžíce 2 lžíce nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 30 g |
vývar | Vývar masový | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
tymián | Tymián sušený |