Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 290 kJ /
547 kcal
Bílkoviny3,75 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky42,00 g
– nasycené20,50 g
– nenasycené21,00 g
–– mononenasycené18,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,80 g
Sacharidy18,35 g
– cukry0,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřová panenka Vepřová panenka
pepřové koření Pepř barevný mletý
fazolky Fazolky čerstvé
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
smetana Smetana kravská sladká 12%
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 lžíce 2 lžíce nakládaného zeleného pepře Pepř zelený sterilovaný 30 g
vývar Vývar masový
rozmarýn Rozmarýn sušený
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.