Nutriční hodnoty (Salát z mrkve, fenyklu a zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 033 kJ / 486 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 33,40 g |
– nasycené | 2,32 g |
– nenasycené | 29,65 g |
–– mononenasycené | 20,83 g |
–– polynenasycené | 8,82 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 5,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 163 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 41,31 g |
– cukry | 36,29 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menšího pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
1 1 malý fenykl | Fenykl hlíza | |
4 4 mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
sezamová semínka (nebo slunečnice, dýně, konopí...) | Sezam loupaný |