Nutriční hodnoty (Bramborové šátečky s vepřovou paštikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
Energie | 6 965 kJ / 1 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,04 g |
Tuky | 103,97 g |
– nasycené | 26,23 g |
– nenasycené | 53,50 g |
–– mononenasycené | 42,77 g |
–– polynenasycené | 10,73 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 12,32 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 39,05 g |
– cukry | 9,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 300 g 300 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 300 g |
asi 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
rozmarýn sušený | Rozmarýn sušený | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
pár lžic pár lžic smetany na zjemnění | Smetana kravská sladká 12% | |
necelý hrnek hrnek strouhanky na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
brusinkový džem | Džem brusinkový | |